Betaalde enquêtes

Soms heeft u geen een fulltime baan, maar moet u het doen met een parttime baan, terwijl u het liefst veel meer zou willen werken. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden om naast uw parttime baan nog wat extra bij te verdienen. Ook wanneer u altijd thuis bent, omdat u op de kinderen moet passen, is het fijn als u iets om handen heeft om te doen. Er zijn diverse vormen van thuiswerk te vinden die u kunnen helpen om meer geld te vergaren op uw bankrekening. Bijkomend voordeel is dat u veel werkzaamheden gewoon thuis kunt uitvoeren, vaak zelfs achter de computer.

Het invullen van enquêtes

Zo kunt u bijvoorbeeld geld verdienen door enquêtes in te vullen. Over het algemeen krijgt u deze per e-mail toegestuurd. De enquête kan dan in de e-mail staan, of er staat een link in de e-mail naar de desbetreffende enquête. Hoe meer enquêtes u invult, des te meer geld zult u ook verdienen. Naast EnquetesInvullen.be zijn verschillende andere panels actief in Belgie.

Artikelen schrijven

Bloggen is op dit moment uitermate populair. Wanneer u breed onderlegd bent en veel algemene kennis heeft over diverse onderwerpen, dan kunt u zich aanmelden om artikelen te gaan schrijven. U krijgt dan per artikel dat u geschreven heeft betaald. De artikelen worden vaak ook gekoppeld aan advertenties. Voor elke muisklik op de advertentie krijgt u dan ook weer betaald. Wanneer u creatief bent met schrijven, dan is het zeker aan te raden u in te schrijven bij een thuiswerk bureau dat zich bezig houdt met het schrijven van artikelen. Zo kunt u zich inschrijven bij de Nederlandse sites Infoyo.nl of Infonu.nl.

Spaarprogramma’s

U kunt ook geld verdienen wanneer u zich inschrijft bij een website waar u kunt sparen met een bepaald spaarprogramma. Door middel van het bekijken van reclames, spaart u punten of geld op. Deze reclame wordt per e-mail naar u toegestuurd. Wanneer er op de link in de e-mail geklikt wordt, kan er geld mee verdiend worden. Vaak kunt u ook extra geld er mee verdienen, wanneer u andere mensen aanbrengt als klant. Voor een leuke bijverdienste is een spaarprogramma zeker aan te raden.

Gevaren van handel en wedden

Online handelen en wedden is niet de meest zuivere vorm van geld verdienen. U kunt er veel geld mee kwijt raken. Wanneer u online handelt, bent u eigenlijk bezig met beleggen en voorspellen. U kunt bijvoorbeeld online handelen in grondstoffen zoals goud en zilver. U kunt daardoor veel geld kwijt raken. Natuurlijk kunnen de verdiensten gunstig uitpakken, maar het kan ook de andere kant op gaan. Wanneer u voor betrouwbaarheid gaat, dan kunt u het beste één van de eerder genoemde manieren gebruiken om geld te verdienen.