Hoeveel enquêtes kan ik aan meedoen?

U kunt zelf bepalen aan hoeveel enquêtes u per maand mee wil doen. Nadat u inlogt kunt u klikken op ‘Jouw Profiel’. Op deze pagina ziet u hoe veel keer per maand u een uitnodiging voor deelname aan onderzoek ontvangt. U kunt de frequentie aanpassen door op ‘Bewerk profiel’ te klikken en de frequentie aan te passen. U kunt er voor kiezen om 1, 3 of 6 keer per maand een uitnodiging te ontvangen.

Bekijk onze pagina’s en begin met het invullen van betaalde enquetes!

De antwoorden op de meest voorkomende vragen kunt u hier vinden

Hoeveel krijg ik betaald?

U krijgt voor iedere enquêtes waar u aan deelneemt een vergoeding. Deze vergoeding varieert per enquête en hangt onder andere af van de duur van de enquête. De vergoedingen zijn van 30 cent tot en met 3 euro per enquête.

Hoe kan ik mijn verdiensten opnemen?

U moet over een PayPal account beschikken om uw verdiensten uit te laten betalen. PayPal is een veilige service waarmee u online geld kunt betalen en ontvangen. Doordat PayPal door veel mensen wordt gebruikt hebben wij besloten gebruik te maken van deze manier van uitbetalen.

Wat voor enquêtes kom ik tegen?

Wij bieden uiteenlopende enquêtes aan. U kunt uitnodigingen ontvangen voor enquêtes over zeer verschillende onderwerpen. Dit varieert van reisbestemmingen tot verpakkingen van supermarktproducten. Wij proberen het mogelijk te maken om zoveel mogelijk interessante enquêtes in te vullen.

Hoeveel uitnodigingen ontvang ik?

Dit is afhankelijk van het aantal enquêtes waar u in het verleden aan heeft meegedaan. U krijgt maximaal één keer in de twee dagen een uitnodiging van ons om een enquête in te vullen. U kun dan in ons systeem inloggen en meerdere enquêtes invullen.